Jobba hos oss

Magnusson Fine Wine – Sveriges modernaste vinkällare – har utvecklats väl sedan starten i mars 2008. Här gör vi mer än bara lagrar vin på bästa sätt – vi skapar möjligheten för medlemmar att öppna sina flaskor här och hjälper dem på så vis att skapa värden och minnen. Pop Up -, Säsongs- och temamiddagar, till Bring Your Own Bottle-provningar, slottsbesök från Bordeaux, producentprovningar från alla världens delar, Fredags- och Lördagschampagne – det är mycket spännande som händer här på MFW. Som anställd hos oss blir du en del av ett litet team som brinner för vin och service och som tycker att det är roligt att vara en del av gemenskapen på MFW.

SÖKES: Medarbetare eftermiddag/kväll samt vissa helger

För närvarande har vi full beläggning för våra vinskåp och aktivitetsnivån kvällstid ökar – och med det söker vi nu en medarbetare för att ytterligare förstärka vårt team! Vi söker dig som är serviceinriktad, driftig, ödmjuk, kommunikativ både i tal och skrift, och som vill utveckla dig inom kvalitetsvin. Men framförallt söker vi dig som tycker att arbetet kan få vara en del av livet och en plats för utveckling. Man ska tycka det är roligt att vara på jobbet, även om arbetsuppgifterna blir rutinmässiga. Arbetsuppgifterna är i första hand med fokus på service, men arbete med flaskor ute i vinkällaren tillkommer med största sannolikhet. Har vi inte några gäster kan vi alltid arbeta med flaskorna. Tjänsten omfattar 30-50 % av en årsarbetstid med ett fast schema, det finns också möjlighet för fler timmar när nya aktiviteter dyker upp. Ser vi att du kan ta fler arbetsområden finns möjlighet till heltid. Tjänsten önskas tillsättas så snart det går.

Välkommen att söka! Kontakta Henrik Hjort henrik@magnussonfinewine.com med intresseanmälan och CV. Har du frågor är du välkommen att ringa, 073-713 85 21. För mer information om verksamheten, besök www.magnussonfinewine.com eller kolla in vårt Instagramkonto – @johanmagnussonmfw

Tilläggas bör att MFW har öppet till 21.00 tisdag-fredag och 18.00/19.30 på lördagar beroende på säsong. Vi har stängt alla röda dagar, 2.5-3 veckor över jul/nyår samt från midsommar till mitten av augusti. Så att jobba hos oss är lite som att gå i skolan - vi jobbar hårt under terminerna och återhämtar oss över jul- och sommarperioden.

SÖKES: Lagerarbetare Lådförvaringen i Frihamnen

MFW söker en kvalificerad lagerarbetare med erfarenhet och ett noggrant sätt till vår lådförvaring i Frihamnen. Du som söker bör kunna hantera en handtruck väl, vara vältränad och ha vana att bygga pallar med ömtåligt gods. Tjänsten är en deltidstjänst och vi ser att du arbetar 2 dagar per vecka. Ett stort plus om du har körkort. Om du har frågor angående tjänsten, ring eller maila Charlotta Magnusson, charlotta@magnussonfinewine.com alt. 0708-383934