Erbjudande / Medlemskap

 • På MFW kan du välja att bli kund på två sätt och nu också ställa dig på kö för vinfack:

  » I: MFW Connoisseur
  MFW Connoisseur är för kunder som gärna deltar i aktiviteter och hyr vinfack på Grevgatan. Kombineras ofta med ytterligare lådförvaring. Det finns normalstora fack som rymmer 175–200 flaskor och mindre vinfack som rymmer 70 flaskor. Hyr du fler än ett vinfack reduceras det årliga priset för de efterföljande. Har man ett vinfack (oavsett storlek) får man förtur till de vinfack av normal storlek som eventuellt blir lediga i en framtid.

  » II: MFW Case Storage
  MFW Case Storage är för kunder som främst vill lagra obrutna (och blandade) lådor i externa lokaler. Många vinfackskunder kombinerar ofta med ett lådförvaringskonto. Här finns möjlighet för den som vill öppna lådförvaringskonto.

  » III: MFW Prospect
  MFW Prospect är för dig som vill stå på kölistan för vinfack – och under tiden åtnjuter du en hel del möjligheter att vara med på aktiviteter och erbjudanden som våra ordinarie medlemmar inte fyller upp. Inbjudningarna kommer på kort varsel. Den som är aktiv här prioriteras vid tilldelning av vinfack. Blir man erbjuden vinfack men tackar nej forlorar man sin köplats.

  » Anmälningsformulär

  Följande service och tjänster ingår i de olika kundkategorierna:
  » Ladda ner kundkategorimatris

 • MFW Connoisseur

  MFW Connoisseur är för kunder som hyr vinfack på Grevgatan och gärna deltar i aktiviteter. Kombineras ofta med lådförvaring av viner med längre lagringstid. Vinfacket är personligt.

  En MFW Connoisseur besöker sin vinsamling regelbundet och vill kunna hämta enskilda flaskor. Det är vanligt att hyra upp till tre vinfack. Ett vinfack rymmer 175-200 flaskor av Bordeaux-storlek. Numera finns det också mindre fack med plats för 75 flaskor.

  Som MFW Connoisseur är du välkommen till Vinbaren och att boka Röda rummet för egna gäster. Du får inbjudningar till middagar på MFW signerade Jürgen Grossman, skaldjursmenyer, ostar från Östermalmshallen, mm.

  Vi arrangerar också aktiviteter som Fredagschampagne, importörs- och producentprovningar, vinmiddagar, prestigeprovningar, vinresor och gästspel från ledande restauranger.

  Privat Företag
  Första vinfacket 18 000 25 000
  Efterföljande vinfack (normalstort) 12 750 18 000
  Priserna är årliga och inklusive moms.

  MFW Connoisseur omfattar:

 • MFW Case Storage

  MFW Case Storage är främst för lagring av obrutna (och blandade) lådor med fem lådor som minsta antal. Du vill kanske bygga upp en samling för framtiden, köpa större kvantiteter eller investera i vin.

  Som MFW Case Storage, lådförvaringskund utan reducerat medlemskap, får även tips om vininköp och blir inbjuden till gående provningar med importörer och producenter på MFW.

  En låda avser 12 helflaskor, 6 magnumflaskor eller 24 halvflaskor. En låda med fler än två sorter räknas som ”Blandad låda” och får ett annat pris samt registreringsavgift.

  Två lådor med sex flaskor (eller färre) i vardera kan tejpas ihop och registreras som en låda om de lämnas in vid samma tillfälle. MFW kan också bistå med lådor. Lådförvaring sker i vårt transaktionslager i Stockholms Frihamn.

  Priset per låda startar på 26,00 kronor per låda och månad (inklusive moms). Genomsnittspriset sänks i intervaller om tio lådor, till en nivå som är jämförbar med internationella priser.

  Kontakta oss för en prislista.

  MFW Case Storage omfattar:

 • MFW Prospect - Välkommen att ställa dig på kölista för vinfack

  Just nu har vi kölista för vinfack på Grevgatan - men den listan har inte hunnit bli så lång. I Frihamnen, där vi har vår lådförvaring, finns inga begränsningar just nu tack vare nya och större lokaler.

  Välkommen du som vill boka vinfack och bli kund – vi letar särskilt efter dig som tycker om de aktiviteter vi erbjuder. Den som hyr ett mindre vinfack har förtur till hyra av normalstort vinfack.

  Att stå på kölistan kostar ingenting och man åtnjuter följande service/tjänster i mån av plats när ordinarie medlemmar inte fyllt upp sådana:

  • Inbjudan till baskurs och fördjupningskurs i vinkunskap
  • Inbjudan till gående importörs- och producentprovningar
  • Inbjudan till pop up-restauranger
  • Inbjudan till Säsongsmiddagar
  • Inbjudan till Temamiddagar
  • Inbjudan till Lördagsluncher
  • Inbjudan till Upplevprovningar
  • Exklusiva vinrådgivningar direkt från producent samt allokeringar från importörer, via dansk vinhandlare (vid tillgång)
  • Bordeauxprimörer till marknadens lägsta priser (vid tillgång)

  Blir man erbjuden vinfack men tackar nej forlorar man sin köplats.

 • Boka hela MFW

  Lokalerna på Grevgatan kan hyras, helt eller delvis, utanför ordinarie öppettider. Det kan även finnas möjlighet att boka lokalerna för mindre möten och konferenser under dagtid.

  I mån av plats hyr vi ut Uppackningsrummet till externa sällskap för vinprovningar, middagar och möten.

  Välkommen att kontakta oss för en förfrågan!